Falk Outdoor LUX, betrouwbare navigatie ook ver van de wegen

Falk Outdoor Navigation heeft het succesvolle outdoor-navigatietoestel LUX verder ontwikkeld. Zowel de basisversie LUX 22 als het premium product LUX 32 overtuigen fietsers, wandelaars en geocachers in dezelfde mate met omvangrijke vernieuwingen. Naast de beproefde kenmerken zoals intuïtief gebruikersplatform, robuuste behuizing en betrouwbare navigatie scoren de producten met individuele instellingen: persoonlijke routevoorstellen en ook de nieuwe rondtripfunctie en de conversie van GPX-Tracks in navigeerbare routes met de iGPX-functie bieden daarvoor veelvuldige mogelijkheden. Bij het kaartmateriaal vertrouwt Falk bij de LUX 32 op de eigen competentie en de informatie uit de Falk fietskaarten. Afgerond wordt het aanbod aan kaarten met de routeerbare basiskaarten Plus voor 20 Europese landen op basis van OpenStreetMap.Bij vrijetijdssporters en outdoor-liefhebbers, die ook ver van de wegen belang hechten aan een betrouwbare navigatie en oriëntatie, heeft het merk Falk Outdoor al sinds geruime tijd vaste voet gekregen. Naast de decennialange ervaring met cartografie gelden in het bijzonder de intuïtieve bediening en de robuuste verwerking als handelsmerken van de outdoor GPS-toestellen. Met name de modellen van de serie LUX hebben als sportief-handzame allround begeleiders voor fietsers, wandelaars en geocachers.

De LUX 22 is het ideale instapmodel voor de wereld van de outdoor-navigatie. Uitgerust met de basiskaart Plus voor 20 Europese landen, een speciaal voor gebruik gereedgemaakte OSM- (OpenStreetMap-)kaart, brengt het toestel zijn gebruikers betrouwbaar tot op de bestemming. Aanvullend kan het product ook te allen tijde met een premium outdoorkaart verder uitgerust worden. De LUX 22 wordt voor € 279,95 (vrijblijvende adviesprijs) in de handel aangeboden

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.