Fjällräven: Abisko Shape

De Abisko Shape is een ideale en comfortabele trekkingtent en verkrijgbaar in een twee- en een driepersoons uitvoering. Het ontwerp is eenvoudig en licht. De Shape heeft een laag profiel maar biedt alsnog voldoende bewegingsvrijheid én je kan er je backpack ruim in kwijt.

Bovendien is de buitentent gemaakt van het nieuwe high performance TripleRip nylon en heeft een vernieuwende constructie doordat het twee stofdiktes combineert. De buiten- en binnentent zijn aan elkaar verbonden, waardoor de binnentent (zelfs tijdens wisselvallig weer) droog blijft tijdens het opzetten van de Abisko.

De Abisko Shape is goed geventileerd door de hoog geplaatste ventilatieopeningen. De deur van de buitentent kan worden opengezet of opgerold, maar wel afgesloten worden met tentstof waardoor de luchtcirculatie optimaal is. Ook handig aangezien de binnentent 4 mesh opbergvakken bevat, waarin je natte kleding in kan laten drogen. De openingen in de binnentent zijn afgedekt met fijn mesh dat insecten buiten de tent houdt.

De Abisko-tenten en de Keb-tenten zijn stabiel en veilig tijdens slechte weersomstandigheden. Het profiel en de scheerlijnen zijn gemaakt van stevig en duurzaam Dyneema-materiaal. Er kunnen dubbele tentstokken worden gebruikt bij hevige rukwinden. Daarnaast is de rits uitgerust met een autolock-functie, waardoor de tentrits niet open wordt gedrukt door de wind.

Abisko Shape driepersoons uitvoering: winkeladviesprijs € 865,-

Meer inspiratie

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!