Fjällräven: Abisko Shape

De Abisko Shape is een ideale en comfortabele trekkingtent en verkrijgbaar in een twee- en een driepersoons uitvoering. Het ontwerp is eenvoudig en licht. De Shape heeft een laag profiel maar biedt alsnog voldoende bewegingsvrijheid én je kan er je backpack ruim in kwijt.

Bovendien is de buitentent gemaakt van het nieuwe high performance TripleRip nylon en heeft een vernieuwende constructie doordat het twee stofdiktes combineert. De buiten- en binnentent zijn aan elkaar verbonden, waardoor de binnentent (zelfs tijdens wisselvallig weer) droog blijft tijdens het opzetten van de Abisko.

De Abisko Shape is goed geventileerd door de hoog geplaatste ventilatieopeningen. De deur van de buitentent kan worden opengezet of opgerold, maar wel afgesloten worden met tentstof waardoor de luchtcirculatie optimaal is. Ook handig aangezien de binnentent 4 mesh opbergvakken bevat, waarin je natte kleding in kan laten drogen. De openingen in de binnentent zijn afgedekt met fijn mesh dat insecten buiten de tent houdt.

De Abisko-tenten en de Keb-tenten zijn stabiel en veilig tijdens slechte weersomstandigheden. Het profiel en de scheerlijnen zijn gemaakt van stevig en duurzaam Dyneema-materiaal. Er kunnen dubbele tentstokken worden gebruikt bij hevige rukwinden. Daarnaast is de rits uitgerust met een autolock-functie, waardoor de tentrits niet open wordt gedrukt door de wind.

Abisko Shape driepersoons uitvoering: winkeladviesprijs € 865,-

Meer inspiratie

Wandel door de prachtige dalen, leer de tradities en gebruiken en geniet van het adembenemende uitzicht.

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)