GoMotion verlichting

In de herfst- en wintermaanden hebben we het minst aantal uren daglicht, om dan toch veilig buiten te sporten heeft GoMotion de oplossing. Uitgerust met de nieuwste CREE XM-L LED met Flood-to-beam technologie en een knipperend achterlicht kan GoMotion je helpen veilig de weg te vinden in het donker. Hiermee voorkom je het dragen van een zaklamp in je hand of een ongemakkelijke lamp op je hoofd.

De verlichting van GoMotion zal u goed zichtbaar maken en uw veiligheid in het donker vergroten, dankzij de op borst- of taille hoogte gemonteerde LED-lamp met het exclusieve Core-beam™- technologie. Een uniek idee.

Het heldere licht van de compacte LED-lamp verlicht je weg en geeft een lichtbundel van circa 100 meter. Door de bevestiging op borst- of heuphoogte ontstaat er een ongeëvenaarde stabiliteit.De speciale Fresnel-lens geeft een verstelbare lichtbundel een instelbare kijkhoek en helderheid zodat andere niet verblind kunnen worden.
Alle GoMotion producten zijn ultra licht en uitgevoerd met het nieuwe ademende Cool-Mesh materiaal voor extra comfort.

Ook zijn ze voorzien van goed verstelbare en reflecterende banden een en knipperend LED aan de achterzijde. Ze zijn goed verstelbaar, licht in gewicht en daardoor zeer comfortabel te dragen. Alle LED-lampen zijn waterbestendig (IPX3), werken op 3AA batterijen (inclusief) en voorzien van een batterij-bijna-op signaal.

Ideaal voor hardlopers, wandelaars, nordic walkers, fietsers en iedereen die graag zijn dag verlengt.

Meer inspiratie

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.