Haglöfs Essens Mimic jack

Haglöfs Essens Mimic jack is ultralicht en goed beschermend

Houd jezelf deze winter lekker warm met het Essens Mimic jack van Haglöfs, een gevoerde en ultralichte jas die je beschermt tegen wind en kou. De jas is gemaakt van een sterke, dunne stof en gevuld met QuadFusion superisolerend synthetisch materiaal. Dat is sneldrogend en behoudt altijd zijn isolerende werking, ook onder vochtige omstandigheden.
 
Je handen stop je warm weg in de twee zakken die afsluitbaar zijn met een rits wat praktisch is als je veilig iets wilt meenemen. De borstzak met rits is handig voor een telefoon of sportreep onderweg. 
 
Optimale bewegingsvrijheid
De stretchpanelen onder de armen zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, ideaal tijdens een slalom of op de buckelpiste. De gladde Pertex-buitenstof heeft een waterafstotende behandeling ondergaan zodat een sneeuwbui probleemloos wordt doorstaan. Kortom, de Essens Mimic is een ideale jas om dagelijks te dragen, naar je werk, tijdens een wandeling of op de skipiste.
 
 Informatie
De Haglöfs Essens Mimic Jacket is gemaakt van gerecycled en fluorcarbonvrij materiaal en verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.  
 

Meer inspiratie

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?