Hanwag Torsby Low SF EXTRA

Hanwag Torsby Low SF EXTRA

De Torsby Low SF Extra GTX met zijn bijzonder comfortabele leest is een lage wandelschoen met een moderne look voor lichte wandelingen. Met een waterdicht GORE-TEX membraan en een bovenwerk van duurzaam suède,- en nubuckleer is hij ontworpen om het hele jaar door – bij vrijwel elk weertype – te dragen. Een multifunctionele en uiterst comfortabele schoen van hoogwaardige kwaliteit. 

De schoen heeft een hoogwaardig bovenwerk van duurzaam suède,- en nubuckleer. De waterdichte en ademende GORE-TEX voering zorgt ervoor dat je voeten niet natwoorden van een flinke regenplas, of transpiratie en de gripvaste HANWAG ‘Endurance Hike’ loopzool, die voor 10% uit gerecycled rubber bestaat, zorgt ervoor dat je stevig staat. Alle materialen zijn ‘Made in Europe’, oftewel voor 100% afkomstig van Europese leveranciers.

Ook de leest is ontwikkeld voor veel comfort. Niet alleen komt de schoen in een specifieke dames- en herenlees, de speciale StraightFit Extra-leest geeft meer ruimte aan je voorvoet, waardoor je grote teen recht blijft staan.  

Adviesprijs 199,95 euro

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?