Sigg drinkfles

Leer alles over de binnenkant van een SIGG fles!

Elke SIGG fles is voorzien van een ronde rand die gegarandeerd nooit zal lekken. De ronde rand zorgt er tevens voor dat kinderen zich geen pijn kunnen doen als ze besluiten om hun tong in de fles te steken (ja echt, er zijn kinderen die dit hebben geprobeerd!), maar hierover kunnen we maar één ding zeggen: do not try this!

De schroefdraad is voorzien van een coating, dus je proeft geen metaal tijdens het drinken. Nu we het toch over het ontbreken van een metaalsmaak hebben: de gehele binnenkant van een aluminium SIGG fles is voorzien van een beschermende coating, die ervoor zorgt dat je drinken geen vreemde smaak krijgt én dat de fles niet raar gaat ruiken. Alle drinkflessen van SIGG zijn 100% vrij van EA (Estrogenic Activity), BPA, BPF, BPS, flaten, PVC en polycarbonaat.

Zie je de dunne wand van de fles? Nou, dun en lichtgewicht betekent zeker niet zwak. We hebben het hier zelfs over de beste verhouding tussen gewicht en stevigheid die momenteel op de drinkflessenmarkt te vinden is. Om onze beweringen te testen, hebben we zelfs een SIGG fles (natuurlijk gevuld met water) uit het raam gegooid en wat denk je? De fles heeft de test met glans doorstaan! Natuurlijk, de buitenkant is wat beschadigd, maar wil je weten wat er verder met de fles is gebeurd? Is de coating beschadigd? Is de fles gaan lekken? Bekijk hier video om een antwoord op deze vragen te vinden:

 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!