Sigg drinkfles

Leer alles over de binnenkant van een SIGG fles!

Elke SIGG fles is voorzien van een ronde rand die gegarandeerd nooit zal lekken. De ronde rand zorgt er tevens voor dat kinderen zich geen pijn kunnen doen als ze besluiten om hun tong in de fles te steken (ja echt, er zijn kinderen die dit hebben geprobeerd!), maar hierover kunnen we maar één ding zeggen: do not try this!

De schroefdraad is voorzien van een coating, dus je proeft geen metaal tijdens het drinken. Nu we het toch over het ontbreken van een metaalsmaak hebben: de gehele binnenkant van een aluminium SIGG fles is voorzien van een beschermende coating, die ervoor zorgt dat je drinken geen vreemde smaak krijgt én dat de fles niet raar gaat ruiken. Alle drinkflessen van SIGG zijn 100% vrij van EA (Estrogenic Activity), BPA, BPF, BPS, flaten, PVC en polycarbonaat.

Zie je de dunne wand van de fles? Nou, dun en lichtgewicht betekent zeker niet zwak. We hebben het hier zelfs over de beste verhouding tussen gewicht en stevigheid die momenteel op de drinkflessenmarkt te vinden is. Om onze beweringen te testen, hebben we zelfs een SIGG fles (natuurlijk gevuld met water) uit het raam gegooid en wat denk je? De fles heeft de test met glans doorstaan! Natuurlijk, de buitenkant is wat beschadigd, maar wil je weten wat er verder met de fles is gebeurd? Is de coating beschadigd? Is de fles gaan lekken? Bekijk hier video om een antwoord op deze vragen te vinden:

 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Wandel door de prachtige dalen, leer de tradities en gebruiken en geniet van het adembenemende uitzicht.

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)