Ortlieb Light-Pack 25

Minimalisme ten top: Ortlieb Light-Pack (Pro) 25

Nog minimalistischer is nauwelijks mogelijk: de Light-Pack 25 is de lichtste onder de waterdichte Ortlieb rugzakken. Met een leeggewicht van slechts 290 gram en 25 liter aan bergruimte biedt hij een optimale verhouding tussen gewicht en volume. Op zoek naar net wat meer comfort? Bij de Pro versie zorgt het opblaasbare rugkussen voor een uiterst aangenaam draaggevoel. De Light-Pack (Pro) 25, de perfecte rugzak voor bergbeklimmers, stand-up peddelaars en iedereen die graag met lichte bagage door het leven trekt.Ortlieb Light-Pack 25

Light-Pack 25

Het strakke design, de beproefde Ortlieb rolsluiting en de lichte, luchtdoorlatende schouderbanden zorgen ervoor dat de Ortlieb Light-Pack 25 met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Gebruik je de rugzak niet, dan maak je 'm klein en berg je 'm op in de praktische netzak, klaar voor het volgende avontuur. De rugzak weegt slechts 290 gram en heeft een inhoud van 25 liter.
 

Light-Pack Pro 25

Deze Pro variant biedt, door het opblaasbare rugkussen, net wat meer comfort. De elastische koordbevestiging aan de buitenzijde houdt uitrusting en kleding voor het grijpen en de zijdelingse buitenzakken bieden plaats aan drinkflessen en snacks. Nog meer volume en uitrusting in verhouding tot een gewicht van slechts 385 gram is nauwelijks mogelijk! Net zoals zijn minimalistische broer is de Light-Pack Pro 25 vanwege zijn kleine afmetingen als tweede rugzak de eerste keuze.

Advies verkoopprijzen:

  • Light-Pack 25 € 74,95
  • Light-Pack Pro 25 € 99,95
Meer inspiratie

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!