Olight H2R Nova

Olight H2R NOVA – LED zaklamp en hoofdlamp in één

De H2R Nova is een ideale lamp voor buitensporters die in het donker willen doorgaan. Een multifunctionele zaklamp en hoofdlamp in één, compact en oplaadbaar. In de hoogste stand geeft de uiterst efficiënte Cree XHP50 LED een lichtsterkte van maar liefst 2300 lumen. De speciale TIR lens is zo geoptimaliseerd dat hij een mooi, gelijkmatig verdeeld licht afgeeft tot een afstand van 153 meter.

De hoofdlamp is bevestigd in een schokdempende siliconenhouder en draag je op een comfortabele hoofdband. Je kunt de bundel hoger of lager laten schijnen door de lamp in de houder naar boven of beneden te draaien. In geval van nood kun je morse-signalen uitzenden met de SOS mode.

Zaklamp

De Olight H1R Nova is ook als zaklamp te gebruiken. Door de lamp uit de houder te halen heb een compacte schijnwerper die perfect in je hand ligt. Met de meegeleverde riemclip kun je het lampje aan je kleding bevestigen. De onderzijde is magnetisch zodat het ook op een metalen oppervlak geklikt kan worden.

Informatie

De Olight H1R Nova is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 109,95. Het geheel wordt geleverd met accu, magnetische laadkabel met USB aansluiting en een riemclip. 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past