Olight S1RII

Olight S1RII BatonII Rechargeable

De S1RII van Olight is een nieuw model van de de revolutionair compacte oplaadbare zaklamp, de S1R. De vernieuwde versie van het succesmodel, de S1RII heeft een nieuwe USB laadkabel. Deze is nog platter en is ook compatible met andere Olight modellen en heeft nu een LED indicator in het middel. 

De nieuwe TIR lens geeft een nog strakkere bundel en een helderder beeld (spot). Verbeterde grip door nieuwe textuur. Driekleurige LED indicator groen, oranje, rood in de schakelaar geeft aan hoeveelenergie de accu nog in de desbetreffende lichtstamd heeft. 

Verschillende lichtstanden

Door gebruik te maken van de laatste technologische ontwikkelingen kan de lamp kortstondig tot 1000 lumen licht geven! Nieuw is ook de "fade-in fade-out" dimfunctie bij de hoge lichtstanden. Dit voorkomt het verblindend effect bij aanschakelen van de lamp. De lamp heeft vijf standen met verschillende lichtsterktes en een stroboscoopfunctie. Op z’n krachtigst schijnt de lamp 145 meter ver.

Oook de batterij is vernieuwd, die is van een nog krachtiger type: de IMR16340 Rechargeable. Let op! 550mAh 10C (speciale custom uitvoering) geef nog sneller zijn energie af. 

De S1RII van Olight wordt geleverd met een draagtasje, polsbandje en een clip waarmee je de lamp makkelijk aan bijvoorbeeld je broekriem kan hangen.

Adviesprijs: € 79,95

Meer inspiratie

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!