Onmisbaar tijdens een groot avontuur: Deuter kinderrugzakken

Of je kind nu naar school gaat, ravotten in het bos of op kamp, om alle benodigde spullen mee te nemen is een rugzak natuurlijk onmisbaar. En laat rugzakkenspecialist Deuter nou een uitgebreide collectie kinderrugzakken hebben! Stoer, verkrijgbaar in vrolijke kleuren én van alle gemakken voorzien. Met een Deuter kinderrugzak zijn jouw kinderen klaar voor het grote outdoor avontuur!

Kikki

Voor kleine avonturiertjes vanaf 3 jaar is er deze vrolijke rugzak in meerdere kleuren, met onder andere een ruim hoofdvak, twee buitenvakken met klittenbandsluiting, een borstbandje en een naametiket binnenin. De Kikki heeft tevens de “Bluesign” award gekregen, omdat het product voldoet aan ‘s werelds strengste norm wat betreft bescherming van de consument, veiligheid van de werknemer en milieuvriendelijkheid.

Advies verkoopprijs: € 49,95

GoGo XS

Voor wat grotere kinderen, vanaf vijf jaar, heeft Deuter natuurlijk ook de perfecte rugzak in de collectie: de GoGo XS. Deze stijlvolle rugzak is de grote broer van de kinderrugzakken en ziet er een beetje uit als een rugzak voor volwassenen. Het kleurenpalet geeft net dat beetje extra aan de look van deze rugzak. De GoGo XS is ondere andere voorzien van een ventilerend Airstripes rugsysteem, s-vormige schouderbanden met soft edge boorden, een borstgordel, een ritsvak bovenaan, twee elastische vakken aan de zijkanten en een elastische koord aan de voorkant om bijvoorbeeld de fietshelm of een extra jasje achter te binden.

Advies verkoopprijs: € 44,95

Fox

Voor de oudere avonturiers onder ons heeft Deuter de Fox ontwikkeld, een stoere rugzak die op het gebied van technisch design en doordachte functies is afgeleid van de traditionele Deuter trekkingrugzakken. En wat heel handig is: het draagsysteem groeit door middel van de Vari Quick aanpassing aan de ruglengte heel praktisch mee. De Deuter Fox, verkrijgbaar in een 30 en 40 liter versie, is voorzien van het Alpine Back System. Dit systeem combineert een stevige en veilige positie met een zeer hoog draagcomfort en een aangename ventilatie tussen de twee Softstripes rugkussens. Verder beschikt de rugzak onder meer over compressieriemen aan de zijkant, een dekselvak met een vak aan de binnenkant, extra toegang tot het hoofdvak door de bodemopening, materiaallussen aan de heupvleugels, een borstgordel met signaalfluitje, schouderbanden met soft edge boorden en de mogelijkheid voor een drinksysteem. Een grote, complete rugzak speciaal voor kinderen en jongeren!

Advies verkoopprijs: 30 L: € 99,95 / 40 L: € 109,95

Voor meer informatie en verkooppunten: www.deuter.nl

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!