rab solar eco 3 slaapzak

Rab Solar Eco 3 slaapzak

Outdoormerk Rab is altijd op zoek naar manieren om haar impact op de natuur te verkleinen. De Rab Solar Eco 3 slaapzak past daar bij. Deze slaapzak is gevuld met synthetisch 100% gerecycled Stratus™ materiaal en de voering en buitenkant zijn gemaakt van gerecycled Atmos™ materiaal. Daarmee zijn deze slaapzakken warm, stevig en sneldrogend, wat handig is als je maken hebt met veel condens in je tent.

Door de dubbele laag van Stratus™ isolatie blijf je lekker warm. De isolatie en de voering zijn zo gemaakt dat de warmte goed vastgehouden wordt en dicht bij je lichaam blijft zitten. Daardoor ontstaan er geen koude plekken. Dat maakt deze slaapzak perfect voor avonturen drie seizoenen.

Om ervoor te zorgen dat er écht geen warmte uit de slaapzak ontsnapt, kun je de ‘capuchon’ van de slaapzak ook nog goed dichttrekken, zodat die goed rond je hoofd aansluit en de warmte niet langs je nek en hoofd naar buiten verdwijnt. En dat zonder dat de slaapzak té krap aanvoelt. Het mummiemodel biedt voldoende bewegingsvrijheid om comfortabel in elke houding te slapen.

Adviesprijs 180 Euro

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95) 

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?