Regelmatig drinken met de Deuter Streamer 2.0

Wie bij lichamelijke inspanning regelmatig drinkt, blijft langer fit. Met de Deuter Streamer 2.0 L Transparent waterzak in je rugzak is dat heel gemakkelijk. Het systeem zorgt voor een continue vochttoevoer, zonder dat je je sportieve activiteit hoeft te onderbreken. Je blijft dus regelmatig drinken, zonder te hoeven stoppen. Bovendien blijft het water koel , omdat de waterzak zich in de rugzak bevindt waar de zon er niet bij kan. Ideaal voor lange trektochten en huttentochten.

Door een speciale ‘Taste Free’ coating is de binnenkant van het reservoir en van de slang zo glad als glas en houdt het water lang vers en smaakneutraal, dus zonder bijsmaakjes en zonder verlies van kwaliteit (ook geen plastic smaak). Door de moleculaire eigenschappen van de coating is het drinksysteem hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. De waterzak plaats je in het daarvoor bestemde vak aan de binnenzijde van je rugzak. De drinkslang haal je door de opening in de klep of in de bovenzijde van de rugzak. Het lekvrije mondstuk laat bij een lichte druk aangenaam veel water doorstromen. Je hoeft er dus niet hard in te bijten. Om te reinigen kun je de dop gemakkelijk uit elkaar halen. Het reservoir kan ook in andere Deuter rugzakken geïntegreerd worden die geschikt zijn voor een drinksysteem. Uiteraard kan deze drinkzak ook in rugzakken van andere merken worden gemonteerd, als ze hierop zijn voorbereid.

Advies verkoopprijs: € 29,95
Voor meer informatie: www.deuter.nl of via Facebook

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen