Vide M rugzak van Haglöfs

Vide M rugzak van Haglöfs

De Vide M rugzak van Haglöfs is een prima rugzak voor een wandeling, fietstocht, stadsuitje, of voor mee naar de sportschool. De veelzijdige rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal waardoor hij lang mee kan.

De rugzak heeft elastische vakken aan de zijkant, maar ook een groot vak voor bijvoorbeeld een waterzak of een laptop. De grote ingang aan de voorkant zorgt ervoor dat je overal makkelijk bij kan.  Daarnaast heeft de rugzak meerdere vakjes voor kleine spullen, zoals sleutels. Het rugpand is semi-geventileerd, waardoor de rugzak ook comfortabeler is.  

Om de rugzak echt goed af te stellen, heeft de rugzak ook nog straps aan de zijkanten en is er een koord over het voorpaneel geregen. een heupband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kan dragen. 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Herfstwandelingen met zicht op imposante bergtoppen. Vind hier het juiste aanbod!

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen!