Ortlieb commuter daypack

Word nooit meer verrast door het weer, met de Ortlieb Commuter Daypack City

Laat je je graag meeslepen door eeuwenoude, spannende en wonderlijke verhalen tijdens een stadswandeling? Of fiets je liever dwars door gezellige straatjes, met een pauze bij het bruin café of een etentje bij het restaurant met de heerlijkste streekgerechten?

De Commuter Daypack City is een waterdichte, hippe stadsrugzak, die zowel gemakkelijk te dragen is tijdens een wandeling als op de fiets. Je kunt al je spullen onderweg veilig en droog meenemen, zonder last te krijgen van vermoeide schouders of een pijnlijke rug.

Lichtgewicht daypack

De Commuter Daypack City is zeer licht van gewicht, heeft een inhoud van 21 liter en is gemaakt van duurzame materialen. De rugzak biedt een groot draagcomfort, dankzij de anatomisch gevormde en ventilerende schouderbanden en een met schuim beklede rugpand met ventilatiekanalen. Daardoor heb je minder last van transpiratie en houd je meer energie over om de gehele dag te genieten, zonder zorgen.        

Middels de rolsluiting heb je snel toegang tot je spullen in het grote hoofdvak. Binnenin de rugzak zorgt een goed georganiseerd systeem van binnenvakken ervoor dat je je spullen van elkaar kunt scheiden wanneer je dat wenst.

Laptopvak en stevige bodem

Wil je deze rugzak graag gebruiken voor bijvoorbeeld naar school, stageplek of kantoor? In de gestoffeerde vak kun je je laptop en ander apparatuur veilig opbergen. Dankzij de versterkte bodem kun je rugzak rechtop neerzetten. Tijdens de fietsen blijft de rugzak goed in positie op de rug zitten, dankzij de borstband en afneembare heupgordel. Tevens val je ‘s avonds in het verkeer op dankzij het reflecterende logo op de rugzak. Aan de rugzak is een lus bevestigd, waaraan je ook nog een achterlicht kunt bevestigen.

Advies verkoopprijs: € 129,95 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.