Cover Bergen Magazine nummer 4 van 2014

De cover van het nieuwe nummer is bekend!

Cover Bergen Magazine nummer 4 van 2014In dit nummer: wandelen en wijn rondom de Italiaanse Texelgroep, het verslag van de Mont Blanc-lezersexpeditie van Bergen Magazine, wandelen in natuurpark Sierras de Cazorla en nog veel meer! Neem nu een abonnement en ontvang dit nummer op dinsdag 9 september thuis in de brievenbus.

Cover Bergen Magazine nummer 4 van 2014In dit nummer geven we tips voor wandelen in de Italiaanse bergen (Meraner Höheweg), wandelen in het grootste natuurpark van Spanje, een zwerftocht in de Tsjechische bergen, logeren bij de bergboer en je leest alles over Zwitsers onderzoek naar gletsjers (zijn ze nu gegroeid of gekrompen). Bovendien gingen onze lezers afgelopen juni op expeditie naar de Mont Blanc. Het verslag hiervan lees jij ook in het komende nummer.

Het volgende nummer van Bergen Magazine ligt vanaf vrijdag 12 september weer in de winkels. Zeker weten dat je dit nummer niet mist? Neem dan vóór morgen 16.00 uur een abonnement en ontvang 2 cadeaus t.w.v. minimaal € 24,95!

Meer inspiratie
Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen