Outdoorwinkel Fjällräven Hanwag Amsterdam opent 16 september

Fjällräven Hanwag AmsterdamNa New York en Kopenhagen krijgt ook Amsterdam een winkelconcept waar liefhebbers van de merken Fjällräven en Hanwag een ultiem outdoorgevoel beleven. Fjällräven Hanwag Amsterdam opent haar deuren op 16 september 2013 aan de Rozengracht. Beide outdoormerken zijn de laatste jaren sterk gegroeid. Ook het assortiment is fors uitgebreid. De ruime winkel toont de complete collectie en de rijke geschiedenis van Fjällräven en Hanwag.

Outdoormerk Fjällräven

Het begon allemaal bij oprichter Åke Nordin die als 14-jarige jongen de rugzakken uit zijn tijd ging verbeteren. Tien jaar later, in 1960, startte hij het bedrijf Fjällräven met als doelstelling het bieden van een functionele uitrusting voor comfortabele tochten in de natuur. Sindsdien is Fjällräven een populair merk bij recreatieve en professionele outdoorliefhebbers.

Het robuuste, Zweedse merk maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Al ruim vijftig jaar houdt Fjällräven zich bezig met de ontwikkeling van producten die het de mensen gemakkelijker maken om van de natuur genieten. Er wordt gefabriceerd met oog voor de omgeving: van de productie van een duurzame uitrusting en de keuze van milieuvriendelijke materialen tot klimaatcompensatie, sponsoring en donaties.

Bergschoenen Hanwag

In 1921 begon Hans Wagner in het plaatsje Vierkirchen in Duitsland een schoenfabriekje. Sindsdien is Hanwag specialist op het gebied van wandel- en bergschoenen die ambachtelijk worden gemaakt van de beste materialen met zorg en vakmanschap. Fjällräven Hanwag AmsterdamHanwag staat garant voor een uitstekende pasvorm en functionaliteit. De fabricage is uniek: de schacht van de schoen wordt eerst over de zool geslagen waarna het geheel op het onderwerk wordt bevestigd. Een tijdrovende klus, maar wel de beste manier om schoenen te maken.

Informatie

Fjällräven Hanwag Amsterdam
Rozengracht 219 – 225
1016 NA Amsterdam

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!