Schrijf je in voor de Fjällräven Polar!

Bikkels opgelet! Vandaag opent de inschrijving voor de Fjällräven Polar 2017! Een 300 kilometer lange sledetocht door de Arctische wildernis van Noorwegen en Zweden. Wil jij meedoen aan deze unieke sledetocht door de arctische wildernis? Schrijf je dan nu snel in!

De Fjällräven Polar trekt in april 2017 van Signaldalen in Noorwegen naar  het Zweedse Väkkäräjärvi. Een tocht van 300 kilometer door de arctische wildernis in het grensgebied tussen Zweden en Noorwegen. De tocht is geïnspireerd op de Iditarod, een roemruchte sledetocht door Alaska. Maar in tegenstelling tot die tocht, hoef je voor de Fjällräven Polar geen doorgewinterde poolspecialist te zijn. Fjällräven wil met deze tocht namelijk laten zien dat iedereen dit soort avonturen kan beleven, als je maar over de juiste spullen beschikt. Fjällräven rust de deelnemers daarom uit met de beste winterspullen die ze hebben. Daarnaast worden de deelnemers bijgestaan door specialisten die weten hoe je de kou moet trotseren en natuurlijk de zeer ervaren sledehonden.

Meedoen aan de Fjällräven Polar 2017

De Fjällräven Polar expeditie is voor gewone mensen, maar je moet er wel wat voor doen! Vertel in een foto of film waarom jij mee moet doen aan de Fjällräven Polar. Vanaf vandaag, 16 november 2016 kun je je aanmelding insturen. Maar daarmee ben je er nog niet. Een jury gaat de aanmeldingen beoordelen en kiest uit alle aanmeldingen tien deelnemers. De andere tien deelnemers worden door het publiek gekozen. Zorg er dus voor dat je aanmelding opvalt en deel jouw inschrijving op sociale media! Voor de Benelux zijn er twee plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. 

Inschrijven en stemmen voor de Fjällräven Polar 2017 kan vanaf vandaag 16 november tot 15 december 2016.

Hier vind je informatie over hoe je je inschrijft

 

Meer inspiratie

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?