Fjallraven Polar 2015

Een winteravontuur ver boven de poolcirkel. Wil jij dit ook?

Vanaf 18 november 2014 kun je je weer aanmelden voor deelname aan Fjällräven Polar 2015. De procedure is eenvoudig: upload een foto of video met uitleg waarom jij gekozen moet worden om mee te doen. Zorg daarna voor de meeste stemmen en je staat aan de start in Signaldalen!

Fjällräven Polar is een spectaculair winteravontuur van 330 kilometer ver ten noorden van de poolcirkel. Een vierdaagse expeditie met 20 deelnemers van over de hele wereld die per hondenslee de bijzondere wereld van de Arctische toendra zullen doorkruizen. Van Signaldalen, Noorwegen, tot de bossen rondom Jukkasjärvi, Zweeds Lapland, in gezelschap van honden en het noorderlicht.

 

Polar Fjällräven: durf jij het aan?

POLAR is Fjällräven’s manier om de deur te openen naar een zeer geliefde en kwetsbare wildernis, een wildernis die heeft gezorgd voor ontelbare bijzondere outdoor avonturen. Durf jij het ook aan?

Fjallraven Polar 2015

De aanmeldperiode voor het evenement, dat plaatsvindt in april 2015, is van 18 november t/m 12 december. Inschrijven doe je op het Polar portaal, door middel van het uploaden van een korte video of een foto, samen met een uitleg waarom juist jij de reis zou moeten winnen.

Fjallraven Polar 2015

Tijdens deze periode kunnen bezoekers van de website stemmen op de inzending die hen het meest aanspreekt. Uiteindelijk zal de helft van de winnaars bepaalt worden door de uitgebrachte stemmen van het publiek en de andere helft wordt geselecteerd door Fjällräven zelf.

Aanmelden Polar

Meer informatie over het aanmeldproces en inschrijven zelf,vind je op Fjallravenpolar.com

 Fjallraven Polar 2015

 

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95)