ACT Lite 45+10 SL van Deuter

Deze lichtgebouwde rugzak is ideaal om zware lasten te dragen op lange wandeltochten en in de bergen. Met een minimaal gewicht en een mooi technisch uiterlijk gaat de sportieve ACT Lite rugzak van Deuter overal met je mee naar toe.

Dit damesmodel (SL) biedt de draagster bovendien een optimaal draagcomfort, dankzij het comfortabele Aircontact rugpand, de ergonomisch S-vormige schouderbanden en de speciaal gevormde heupbanden. Het rugpand van de Deuter ACT Lite rugzak kan snel en eenvoudig aan de lengte van de rug worden aangepast met behulp van het Vari Flex systeem. Zo past het draagsysteem altijd bij je rug. De ACT Lite rugzak is zo niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen met een kleiner postuur.

Bovendien wordt bij elke beweging een luchtcirculatie teweeggebracht dankzij de schuimkussens in het Aircontact rugpand. Het resultaat: 15% minder transpiratievocht dan met een traditioneel draagsysteem en dus een nog beter draagcomfort.

Adviesprijs: € 164,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)