Breath Thermo

Unieke warmtegenererende technologie

Als het echt koud is buiten, zou je wel een thermostaat in je kleding willen hebben. Die je lekker op 37 graden kunt zetten, zodat je lichaam niet afkoelt. Mizuno heeft met het opmerkelijke Breath Thermo materiaal een unieke technologie in handen die aardig in de buurt komt van zo’n thermostaat.
Breath Thermo is een revolutionair thermisch materiaal dat warmte genereert en zo de lichaamstemperatuur reguleert. De Breath Thermo kleding is ideaal voor onder andere wintersporters, bergbeklimmers, fietsers en hardlopers.

De Breath Thermo vezel bezit extreem goede vochtopnamekwaliteiten en reguleert de balans tussen transpiratievocht en temperatuur van het lichaam en van de buitenomgeving. De stof bezit de unieke eigenschap lichaamsvocht om te kunnen zetten in warmte. Het zorgt ervoor dat je lichaamstemperatuur constant blijft en niet afkoelt.

4 revolutionaire hoofdfuncties
1. WARMTE GENEREREN
Een wetenschappelijk proces laat transpiratievocht absorberen en omzetten in warmte.
2. VOCHT ABSORBEREN
De vochtopnamekwaliteiten reguleren de balans tussen de vochtigheid en temperatuur van het lichaam en van de buitenomgeving.
3. ANTIBACTERIEEL EN REUKVERDRIJVEND
Helpt onaangename geurtjes te voorkomen.
4. CONTROLE pH-graad
De speciale pH controle functie houdt de huid zacht.

De technologie is verwerkt in zowel boven- als onderkleding. Artikelen met deze technologie zijn bijvoorbeeld shirts, long sleeves, long tights, 3/4 tights, mouwloze tops, jacks, handschoenen, sokken en mutsen. Het is een ideale basis voor onder je wintersportjack en broek.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.