Leatherman Wave+

Leatherman Wave+

De Leatherman Wave is een van de meest populaire multitools van Leatherman. Zo populair dat je je bijna af kan vragen of het nog beter kan. Dat kan. De nieuwe Leatherman Wave+ heeft een vervangbare bek van de tang. Is de kniptang bot of versleten? Dan kun je eenvoudig een nieuwe plaatsen!

Niet alleen de multitool is verbeterd. Ook de houder, waarmee je de multitool veilig op kan bergen is beter gemaakt. De houder is van onverwoestbaar nylon, met een stevige drukknoop sluiting van staal.

Gereedschap op de Leatherman Wave+

De gereedschappen op de multitool zijn stevig gemaakt en slim ontworpen. De tang is door z’n vorm geschikt voor veel uiteenlopende klusjes, van splinters verwijderen tot het bijbuigen van voorwerpen zoals vishaakjes. De messen zijn van extra gehard staal en zo gevormd dat ze voor veel verschillende zaken geschikt zijn. Het gladde mes open je makkelijk met één hand, maar het zit wel stevig vergrendeld als je het mes opent. Het gekartelde mes is juist zo gevormd dat je veilig door spullen met sterke vezels heen snijd, zoals touw bijvoorbeeld. De zaag is geschikt om hout van ongeveer polsdikte door te zagen. Doordat de rug van de zaag smaller is dan de gekartelde kant waardoor de zaag zich niet vast bijt in het hout.

Bij elkaar is de Leatherman Wave+ uitgerust met twee messen, vijl en een zaag die te gebruiken zijn zonder de multitool te openen. Als je de multitool opent, heb je ook nog schroevendraaiers, een liniaal, een schaar en een flessenopener.

De Leatherman Wave+ is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist.

Adviesprijs € 149,95.

 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?