kinderdrager kid comfort 3

Met de Deuter Kid Comfort 3 gaat het kleinste gezinslid gewoon mee op je rug

Zelfs de kleinste in het gezin kan mee op sportieve wandelvakanties en uitjes dankzij Deuter Kid Comfort 3. Kinderen vanaf de zitleeftijd tot een maximaal gewicht van 22 kg kunnen heerlijk zitten en genieten in deze geweldige kinderdrager. Je kind zit zò comfortabel dat je zult merken dat hij of zij ook een lekker middagdutje zal doen tijdens de wandeling.

Dankzij de zachte zijkanten en het dik gevulde, afneembare en wasbare, kinpolster zit het kind comfortabel en veilig bij jou achterop. Een zacht opgevulde 5-puntsveiligheidsriem zorgt ervoor dat je kind veilig blijft zitten. Het kinderzitje kun je indien gewenst ook nog in hoogte verstellen. Dankzij stevig aluminium frame blijft deze kinderdrager overeind staan wanneer je hem neerzet. Het rugpand van de kinderdrager kan dankzij verstelbare Vari Quick-systeem aangepast worden aan verschillende lichaamslengtes. De flexibele heupvinnen bewegen mee met jouw bewegingen, waardoor de kinderdrager niet in de weg zit.

Onderweg kun je je kleine passagier fijn in de gaten houden met behulp van een spiegeltje op de heuptas. Het geïntegreerde zonnedak maakt deze Kid Comfort 3 ideaal tijdens zomerse dagen. Naast de Kid Comfort 3 is er ook een Kid Comfort 2 en een Kid Comfort Air verkrijgbaar. 

Advies verkoopprijzen:
Kid Comfort 3: € 299,95
Kid Comfort 2: € 259,95
Kid Comfort Air: € 229,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.