Sigg drinkfles color your day

'Mix & match' met Color Your Day van Sigg, omdat we allemaal uniek zijn

Voeg wat kleur aan je leven toe met de Color Your Day drinkflessen van het Zwitserse merk SIGG! Tegenwoordig kun je bijna elk denkbaar gebruiksvoorwerp customizen: de cover van je smartphone, je fiets en zelfs je schoenen. Iedereen wil unieke en onderscheidende items die je laten opvallen in de grote massa. Met de Color Your Day collectie van SIGG kun je nu ook je drinkfles personaliseren en helemaal aanpassen aan je eigen wensen.

Met de uitgebreide collectie silicone grips en schroefdoppen in uiteenlopende kleuren, kun je ontelbaar veel combinaties maken om zo je eigen, unieke SIGG fles te creëren. Om ervoor te zorgen dat de grip perfect past, is de vorm van de fles iets aangepast. De silicone grips zien er niet alleen ontzettend stylish uit, ze zorgen er ook voor dat je je SIGG fles nóg makkelijker vast kunt houden.

De Color Your Day flessen zijn verkrijgbaar in de maten 0.6 liter en 1.0 liter. Met een leuke Sigg fles op je bureau of in je tas drink je per dag al gauw genoeg water en heb je je drinken altijd binnen handbereik! En, net zoals de flessen, zijn de grips natuurlijk ook vrij van BPA en BPS.

SIGG Color Your Day facts:

- accessoires verkrijgbaar in verschillende kleuren om volop te 'mixen & matchen'

- gemaakt uit één stuk aluminium

- lichtgewicht en duurzaam

- 100% lekvrij

 - vrij van BPA en BPS

- Made in Switzerland!

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling