Sigg kinder drinkfles

SIGG Kids collectie. Betrouwbare drinkflessen voor actieve kids!

Een tas vol pakjes drinken, gedoe met rietjes en een hoop afval dat je weer mee moet sjouwen tijdens je bergwandeltocht. Als je wel eens met kinderen een bergwandeling maakt, klinkt deze situatie je waarschijnlijk bekend in de oren. Met de veilige én lekvrije kinderdrinkflessen van SIGG behoort dit probleem tot het verleden! Je kind kan zijn eigen drinkfles meenemen!

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind veilig uit een drinkfles kan drinken. De kids drinkflessen van het Zwitserse SIGG zijn vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Met een drinkfles van SIGG, drinkt je kind uit één van de meest veilige flessen ooit gemaakt! Daarnaast zijn alle kinderflessen 100% lekvrij. Je hoeft je dus nooit meer druk te maken om een lekkende drinkbeker en bijbehorende rommel in de rugzak van je kind. En dat is niet alleen handig tijdens een wandeling, ook onder schooltijd zijn de lekvrije flessen handig!

Eenvoudig in gebruik

Last, but not least: de kinderflessen van SIGG zijn zeer eenvoudig in het gebruik. Klepje open, aan de top draaien en je kind kan uit de fles drinken. Een kind kan de was doen! De kinderflessen van SIGG zijn verkrijgbaar met een inhoud van 0,3 liter en 0,4 liter.

Daarnaast zijn er ook flessen met een inhoud van 0,6 liter, die in de meeste gevallen zijn voorzien van een handige schroefdop. Winnie the Pooh, Cars, voetballers, paarden, hartjes, ballonnen, Star Wars of Frozen, de Kids collectie van SIGG is zo groot, je zou ze het liefst allemaal nemen....

Voor meer informatie en verkooppunten: www.sigg.nl

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden