Vaude Pillow

Vaude Pillow met bluesign® systeem

Outdoorfabrikant Vaude heeft nu slaapsystemen met de eerste liners van milieuvriendelijke bluesign®-materialen. Het nieuwe Vaude Pillow heeft een speciale wigvorm, waarmee de meest voorkomende manieren van slapen ondersteund worden.

Het Duitse spreekwoord “Wie man sich bettet, so liegt man” gaat natuurlijk ook op voor tent- en buitenslapers. Heel belangrijk voor een gezonde nachtrust is daarbij de juiste positie van het hoofd. Hoewel diehard outdoor-puristen zich met een samengevouwen trui behelpen, is voor comfortabel kamperen en reizen met een tent een hoofdkussen aan te raden. Vooral bij zijslapers is ondersteuning van het hoofd zinvol voor een ontspannen slaappositie. De gespannen hals- en schouderspieren zijn vaak door het lopen met de rugzak al meer dan genoeg vermoeid.

Beter slapen – ligt aan je hoofd

Het opblaasbare hoofdkussen voor camping of trektochten is met dun PU-schuim omhuld, zodat het bijna even comfortabel is als in het eigen bed slapen. Daarnaast beschikt het ook nog over een heerlijk zachte polyester hoes. De innovatieve S-Cafe® vezel met gerecycleerd koffiedik daarin heeft niet alleen een natuurlijk antibacteriële werking, maar droogt ook bijzonder snel. De materialen aan het strenge bluesign® systeem, want in de buurt van ademwegen en direct contact met de huid kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Het bluesign® systeem is wereldwijd de strengste standaard voor milieubescherming, consumenten- en arbeidsveiligheid en garandeert daardoor absoluut vrij van schadelijke stoffen materialen, die ook voor mensen met allergieën geschikt zijn.

Met een groot eenrichtings-ventiel is het hoofdkussen razendsnel op te blazen en klaar voor de nacht. Het 105 gram gewicht (bij maat L is het 150 gr.) neemt men juist bij meerdaagse tochten graag op de koop toe voor een gezonde nachtrust. Het kussen kan (na het laten leeglopen) met gesloten ventiel eenvoudig bij 30°C in de wasmachine worden gewassen.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen