Fjällräven

Voor het echte bergenwerk

Met de nieuwe kledingcollectie Bergtagen zoekt Fjällräven opnieuw de verbinding met de bergsport in de puurste betekenis. Het doel is om de best mogelijke prestaties te kunnen leveren onder veeleisende omstandigheden door zowel traditioneel als innovatief te zijn. Traditioneel, want aan de kenmerkende functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit van de meerlagige collectie wilde het Zweedse merk niet tornen. Maar in de collectie wordt ook gebruik gemaakt van de meest moderne materialen en getapete naden en is het RECCO Avalanche Rescue System geïntegreerd. De collectie bestaat uit basislagen, een werklaag, een shell-laag en isolatielagen. Het Bergtagen Jacket is onderdeel van de zogenaamde werklaag. De pasvorm is ontworpen op bewegingsvrijheid, perfect voor activiteiten in de bergen. De jas is gemaakt van het duurzame wind- en waterbestendige G-1000 Lite Eco, met verstevigingen van G-1000 Eco op de schouders en van Corylon op de ellebogen en onderrug. De jas is voor zowel dames als heren verkrijgbaar in de kleuren Hokkaido Orange, Basalt en Mountain Blue. 

Adviesprijs: € 479,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Rubriek: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!