Home » Rubriek

Veiligheid

Bergwandeling
Nieuws - 2 sep 2021

Om alle buitensporters op hun gemak te laten voelen is er een vernieuwde campagne gestart: de Buitencode. Deze bevat vijf regels voor buitensporters.

travelcheck Zwitserland
Nieuws - 8 jul 2021

Het Europese certificaat waarmee je in de EU kan aantonen dat je geen besmettingsrisico vormt, wordt ook in Zwitserland geaccepteerd.

regels corona vakantie bergen
Nieuws - 14 jun 2021

We kunnen weer op reis in de zomer van 2021. Maar er nog steeds in veel regels die vaak veranderen. Op deze sites vind je de meest actuele reisinformatie.

3G advies vakantie
Nieuws - 7 jun 2021

Wie informatie over riezen voor de zomer van 2021 zoekt, komt vaak de 3G-regels tegen. Wat zijn die regels en waar moet je aan voldoen?

fun principe Alpen
Nieuws - 10 mei 2021

Het zou wel eens druk kunnen worden in de bergen. Hoe houden we het leuk met zo veel mensen in de bergen? Volgens het FUN-principe!

bergwandelen knieeën ontlasten
Reportage - 12 apr 2021

Tijdens een bergwandeling kun je je knieën flink belasten. Met deze tips ontzie je je knieën, zo word je minder moe en heb je minder kans op knieblessures.

coronamaatregel duitsland negatieve test
Nieuws - 6 apr 2021

Als Nederlander naar Duitsland? Wie vanuit Nederland Duitsland binnengaat, moet een negatieve coronatest van maximaal 48 uur oud kunnen laten zien.

Drinken uit een bergbeek
Reportage - 18 mrt 2021

​Stel je even voor: het is een bloedhete dag en tijdens je wandeling door de bergen kom je langs een vrolijk klaterend beekje. Neem je een slok?

Zonnebril in de bergen
Reportage - 24 feb 2021

​Een zonnebril hoort altijd in je rugzak te zitten. Zowel in de winter als in de zomer. Hoe herken je een goede zonnebril en waarom is dat belangrijk?

coronatest tirol
Nieuws - 15 feb 2021

Een nieuwe regel op de Tiroler skipistes. Daar mag je alleen nog op vertoon van een recente negatieve coronatest de piste op.

online avalanche course mammut
Nieuws - 14 jan 2021

In de lockdown hoef je je niet te vervelen. Mammut geeft een gratis online cursus over hoe je om moet gaan met je lawine-airbag en andere uitrusting.

ffp2 mondmasker verplicht oostenrijk en beieren
Nieuws - 13 jan 2021

Ook in de Alpen zijn mondkapjes verplicht in openbare ruimtes en het openbaar vervoer. Maar let op, in steeds meer gebieden moet dat een FFP2 masker zijn.

Pagina's

Abonneren op Veiligheid