Ardennen

Ardennen

oehoe Rocher de Flône
Nieuws - 10 mei 2022

Het klimgebied Rocher de Flône in België is gesloten voor rotsklimmers. De reden? Tussen de rotsen heeft een paartje oehoes een nestje gebouwd.

Wintersporten in de Ardennen
Reportage - 4 dec 2020

Onder de Nederlanders is Oostenrijk de populairste wintersportplek, maar wie niet ver wil of kan reizen, kan ook dichter bij huis terecht! In de Ardennen!

3 berghutten dicht bij huis
Nieuws - 20 sep 2017

Op een paar uur rijden vanuit Nederland staan 3 berghutten die gezellige sfeer van het hooggebergte ademen.

Nieuws - 30 apr 2015

Speciaal voor bergliefhebbers: onder begeleiding van een professionele berggids wandel je van Bouillon naar Bohan langs de mooiste route van België. Ontdek de natuur van de Ardennen en doe mee!

Reportage - 25 nov 2013
Waarom doe je mee aan de expeditie?
Skiën in de Ardennen. Foto (c)OPT-J.LFlemal
Nieuws - 4 dec 2012

De eerste sneeuw is in de Belgische Ardennen gevallen. Het signaal om de latten uit het vet te halen.

Reisverhaal - 24 mei 2011

Als begeleider van bergtochten en activiteiten in de bergen stond ik dit keer in de Ardennen voor vier jongeren en een vader. De zenuwen waren goed stevig aanwezig. Men wist niet wat zou gaan komen. Voor mensen zonder stoornis is dit soms al lastig om mee om te gaan… laat staan met een autistische stoornis.

Nieuws - 26 jan 2011

Het skicentrum van Signal de Botrange heeft vandaag de deuren geopend voor langlaufliefhebbers, als enige centrum in de Ardennen.

Nieuws - 7 jan 2011

Het smeltwater en regenval in de Belgische Ardennen zorgt voor veel overlast op wegen en in dorpen. Plaatselijk zijn rampenplannen in werking getreden en mensen geëvacueerd. Vier mensen zijn door het hoge water omgekomen.

Pagina's

Abonneren op Ardennen