goede voornemens

Dit zijn jullie goede voornemens voor 2022

Het nieuwe jaar is begonnen en dus zitten we allemaal weer bomvol goede voornemens. Want wie wil er nou niet van 2022 een topjaar maken? Daar zijn we allemaal wel aan toe, toch?

Daarom vroegen we voor oud- en nieuw welke bergachtige goede voornemens jullie voor 2022 hebben. En één ding was duidelijk: jullie hebben inspiratie zat en jullie staan te popelen om er weer op uit te trekken.

Wat ook opviel: er lijken al heel wat concrete plannen te zijn. Veel mensen hebben wel een idee van waar ze naartoe willen. Naar welk gebied, welke route of zelfs naar welk uitzichtpunt of berghut!

En daarbij viel ons nog iets op. Veel van die bestemmingen zijn niet een nieuw vinkje op een bucketlist, maar eerder een ‘weerzien’. Zoals Gerda, die ‘hopelijk weer naar het Kleinwalsertal’ gaat. Of Matthijs, die nog wat af moest maken, namelijk de Karnische Höhenweg. Geinspireerd door een reportage in Bergen Magazine heeft hij vorig jaar deel 1 van de route gelopen en als alles meezit, volgt het volgende deel komende zomer.

Zat er dan echt geen bucketlist-dingetje tussen? Jawel hoor: want een klim naar de Monte-Rosa hut staat best mooi op een bucketlist. Wij hopen dat Nikita en Ruben daar een vinkje bij kunnen zetten in 2022!

Heb jij ook nog mooie voornemens? Deel ze gerust op Facebook!   

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?