hanwag makra trek sf extra gtx

Nieuw: Makra Trek StraightFit Extra GTX

HANWAG breidt de Makra familie uit. In het voorjaar van 2023 verschenen er al drie nieuwe modellen uit deze schoenenfamilie in de winkel: de Makra Pro GTX, de Makra Pro Low GTX en de Makra Trek GTX. In het najaar van 2023 komt er een nieuw ‘familielid’ bij: de Makra Trek SF Extra GTX. Je raadt het misschien al: SF Extra staat voor Straight Fit Extra. 

Voor de nieuwe Makra Trek SF Extra GTX heeft HANWAG de ‘gewone’ Makra Trek GTX aangepast aan de StraightFit Extra-leest, met de daarbij passende Vibram Trekking SF loopzool. Dankzij de combinatie van de Makra-fit en de StraightFit Extra-leest, kun je comfortabel blijven wandelen tijdens lange intensieve tochten, ook als je brede voeten hebt.

Met in totaal vijf modellen is er nu voor iedere activiteit in het alpengebied een passende Makra: van veeleisende wandelingen tot alpine tochten en via ferrata’s. De productfamilie verbindt de categorieën ‘Trek’ en ‘Rock’. Wat alle modellen gemeen hebben? De unieke pasvorm. Door de zogenaamde Makra-fit voegt een Makra zich naar de vorm van de voet wat resulteert in een perfecte krachtoverbrenging. Schoen en voet vormen zo van de tenen tot aan de hak een eenheid. Typerend voor de Makra familie is het bijzondere kleurconcept en het sportieve design – een bewuste uitbreiding van de HANWAG Rock- en Trekking categorie.

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden