Fjällräven Polar 2014

Sledetocht boven de poolcirkel met Fjällräven Polar 2014

Fjällräven Polar 2014Wie altijd al een hondensledetocht heeft willen maken op 200 km boven de poolcirkel-, kan vanaf 14 november solliciteren voor deelname aan de Fjällräven Polar 2014. Tijdens deze vierdaagse expeditie reis je met 19 andere deelnemers door de Arctische toendra en over de bergen.

Fjällräven Polar 2014Fjällräven Polar 2014

Van 7 tot 13 april trekken twintig avontuurlijke mensen uit alle hoeken van de wereld, met weinig tot geen ervaring in extreme weersomstandigheden. Ze reizen door de Arctische toendra, van Signaldalen in Noorwegen tot Jukkasjärvi in Zweeds Lapland, 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel. Vergezeld door tientallen sledehonden maken ze samen een 330 kilometer lange trektocht. Fjällräven Polar is voor nieuwsgierige mensen die geïnteresseerd zijn in het buitenleven en meer willen leren over reizen door de winterwildernis.

Aanmelden is eenvoudig: upload een foto of video met uitleg waarom jij gekozen moet worden om mee te doen. Zorg daarna voor de meeste stemmen en je gaat mee. Je kan je aanmelden vanaf 14 november tot 10 december 2013.  De uitslag is op 15 december. Op fjallraven.com/polar vind je alle informatie.

Fjällräven Polar 2014

Meer inspiratie

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?