Tijd voor de vakantiebeurs 2016

Deze week gaat de vakantiebeurs van start. Morgen, 13 januari, is de eerste dag en tot 17 januari 2016 heb je de tijd om je te laten inspireren door alle landen en mogelijkheden. Op de beurs is allerlei informatie te vinden, ook over berglanden.

Het woeste Scandinavië

Nieuw dit jaar op de vakantiebeurs is Scandinavië . De prachtige, ruige natuur heeft veel vakantiegangers wat te bieden. Denk aan het prachtige uitzicht dat je hebt bij de Trollstigen in Noorwegen. Of maak een mooie wandeling in Spranget. Maar Noorwegen is niet het enige Scandinavische land dat interessant is voor bergwandelaars . Ook in Zweden kun je mooi wandelen in het Nationaal Park Fulufjället. Ook het gebied Lapland bestaat uit ruige natuur, sprankelende meren en woeste bergtoppen. Het noordelijke deel van het Zweedse Västerbotten is een perfecte bestemming voor zowel avontuurlijke vakantiegangers, rustzoekers als actieve families. Een ander goed voorbeeld hiervan is het Zweedse Nationaal Park Sarek.

Gelijk klimmen

Wil je gelijk wat actiefs doen? Dit is op de wandelbeurs ook mogelijk. In hal 9 is er een klimwand, waar je gelijk kunt testen hoe het met  jouw klimvaardigheden staat. Altijd handig als je binnenkort de bergen in gaat. Ik zou dat kamperen hier ook nog even kort noemen. Ben je een echte kampeerder? Dan kun je ook terecht op de Vakantiebeurs 2016. Wandel met je zaklamp over een levensechte camping.

Meer inspiratie

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?