Home » Merken

Komoot

xxx

Virgental Komoot
Reportage - 5 mrt 2024

Na het bezoek aan een aantal overvolle Dolomietenhutten voel ik een enorme behoefte aan een rustige finale van mijn bergvakantie. Ergens in m’n achterhoofd

route westfalenhaus
Reportage - 5 dec 2023

Gaan we wel of gaan we niet? Ondanks dat het pas september is, wordt er sneeuw verwacht. Met de route in ons hoofd én op ons horloge geïnstalleerd gaan we.

Komoot Refuge de bellachat
Reportage - 21 sep 2023

Ooit bivakkeerde ik boven de hut om de lichtjes van Mt. Blanc-beklimmers te fotograferen. Komende nacht is ideaal voor een herhaling van die magische nacht

dreizinnenhutte komoot
Reportage - 29 jun 2023

Zelfs geblinddoekt vind ik nog de route van Rifugio Auronzo naar de Dreizinnenhütte in de Dolomieten. Een app heb ik helemaal niet nodig. Of toch wel?

uitdagende hikes
Reportage - 30 mei 2023

Sommige huttentochten zijn zo iconisch dat ze op veel bucketlists staan. Deze drie routes bieden die bucketlist-ervaring, maar met een unieke twist!

wandelen met komoot
Reportage - 10 mei 2023

De route naar de Schwarzwasserhütte in Oostenrijk ken ik op mijn duimpje. Maar als door onvoorziene omstandigheden plan B of C in gaat, is hulp welkom!

komoot
Uitrusting - 10 aug 2020

Op zoek bent naar leuke wandelgebieden? Komoot is een verzameling van de mooiste wandelroutes én navigatie-app in één

Komoot Wandel app
Uitrusting - 7 jul 2020

Hoe test je de wandelapp Komoot om te bepalen of die voor iedereen geschikt is? Simpel: wij stuurden twee redacteuren samen op pad.

Abonneren op Komoot