Home » Blogs

Blogs

via stockalper Zwitserland
Jonathan Vandevoorde

Vanuit Brig hebben we de bus genomen die ons afzet boven op de 2006 meter hoge Simplonpas. Daar neemt gids Lena ons vandaag mee over de Via Stockalper.

wijnwandelen in wallis zwitserland
Jonathan Vandevoorde

In september gingen twee winnaars van ozne fotowedstrijd mee op een volledig verzorgde reis door Wallis. In deze reeks blogs lees je over hun ervaringen.

Vandaag maak ik een rondwandeling die begint en eindigt in Štrbské Pleso
Thomas van Roijen

In de zomer van 2023 ging Thomas naar Slowakije om de Hoge Tatra en hun pure schoonheid te ontdekken. Met resultaat!

zeilen en sneeuwschoenwandelen
Redactie

De reis ‘Zeilen en sneeuwschoenwandelen in Noorwegen’ is voor het eerst georganiseerd. Mountain Leader Allard en schipper Olivier stonden aan het roer.

Vandaag vervolg ik mijn route richting Hotel Sliezsky Dom.
Thomas van Roijen

In de zomer van 2023 ging Thomas naar Slowakije om de Hoge Tatra en hun pure schoonheid te ontdekken. Met resultaat!

De ongerepte Hoge Tatra
Thomas van Roijen

Op de grens van Slowakije en Polen liggen de Hoge Tatra, het kleinste hooggebergte van Europa. Het gebied is er echter niet minder indrukwekkend om: gekartelde bergtoppen, kristalheldere gletsjermeren, donkere bossen en ruige vergezichten wisselen elkaar af.

wandelvakantie pakistan
Redactie

Het nieuwe jaar is in aantocht. Ben je op zoek naar jouw droomreis? Het team van Bergwandelen, Nunatak en Bergtrails deelt een aantal spectaculaire reizen

Wandelreis Wallis
Redactie

‘Wat doe je tot negen september?’ vraagt een stem aan de telefoon. Wacht even, heb ik echt gewonnen? In september 2023 kon Sara mee naar Wallis.

winterwandelen bergwandelen.com
Redactie

Wil je de feestdagen in de bergen meemaken? Kijk dan eens naar deze reizen. Beleef de kerst of jaarwisseling dit jaar met een bijzonder wandelavontuur.

bergwandelen
Redactie

Zolang we ons kunnen herinneren lopen we in de bergen. Eerst als kind met onze ouders, omdat we het geluk hebben gehad dat ze ons vaak meenamen.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine blogs