Wandelen

Ga je tijdens je vakantie in de bergen een bergwandeling maken? Hier vind je tips voor het maken van een goede bergwandeling. Ook hebben we mooie bergwandelroutes, informatie over uitrusting voor je bergwandeling en reportages, blogs en reisverhalen van mede bergwandelaars.

wandelroutes dichtbij huisq
Reportage - 17 mrt 2020

Kun je niet de bergen in? Blijf niet stil zitten. Dichtbij huis kun je volop wandelen, zodat je in conditie bent als je weer wél naar de bergen kan!

Doldendornhütte Zustieg
Nieuws - 4 mrt 2020

Beroering in Zwitserland. In de omgeving van Kandersteg dreigt een grote steenlawine. Uit voorzorg is de normaalroute naar de Doldenhornhütte gesloten.

Pamirgebergte
Blog - 2 mrt 2020

Het Pamirgebergte in Tadzjikistan is misschien wel het best bewaarde geheim van alle Aziatische bergketens. Jan Bakker verkent een hooggelegen merengebied.

Huttentocht wandelen
Vakantietip - 28 feb 2020

ID Travel is dé specialist van de Benelux in huttentochten. ID Travel zorgt voor alles, zodat jij alleen maar hoeft te wandelen en te genieten.

Don't lose your way Ramblers
Nieuws - 24 feb 2020

In Groot-Brittannië zijn wandelaars op zoek naar wandelpaden. Veel wandelpaden dreigen te verdwijnen. De actie Don't lose your way moet dat voorkomen.

roze wegwijzers winterwandelen
Reportage - 27 jan 2020

’s Winters verschijnen opeens roze wegwijzers in de Zwitserse bergen. Waar komen die roze wegwijzers vandaan en betekenen ze iets speciaals?

Wandelen in Noorwegen
Blog - 13 jan 2020

Er is toch een land minstens zo mooi als Nieuw-Zeeland, en dat is Noorwegen. Deze wandelingen in Noorwegen moet je zeker gemaakt hebben.

Wandelen over het Lieserpfad
Blog - 9 dec 2019

De brochure van het Lieserpfad maakt ons nieuwsgierig. “Het Lieserpfad is de mooiste wandelroute van de Eifel. We nemen in 4 etappes de proef op de som.

wandelen met kinderen brenta dolomieten
Reportage - 6 dec 2019

De Brenta Dolomieten liggen in Trentino in Noord-Italie. Wij liepen vijf wandelingen met het hele gezin in de natuurparken Adamello Brenta en Stelvio.

meldpunt bergsportongeval
Nieuws - 3 dec 2019

Sinds 2019 heeft de KBF ook een meldpunt voor ongevallen in de bergsport. Bergsporters die getuige of betrokken waren bij een ongeval kunnen melding doen.

Wandelen over het Lieserpfad
Blog - 2 dec 2019

Het Lieserpfad is het mooiste wandelpad ter wereld”, aldus een vooraanstaande Duitse wandeljournalist. Wij nemen de proef op de som en lopen vier etappes.

Wandelen over het Lieserpfad
Blog - 25 nov 2019

het Lieserpfad is het mooiste wandelpad ter wereld”, aldus een vooraanstaande Duitse wandeljournalist. Wij nemen de proef op de som en lopen vier etappes.

Pagina's

Abonneren op Wandelen